Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Οι επιτυχίες συνεχίζονται!



ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Δελτίο Τύπου

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας «JUNIOR» του Δ.Α.Ο.Π. στην Αράχοβα, όπου τα παιδιά της κατηγορίας JUNIOR (γεννηθέντες 2000 – 2001) κατέκτησαν τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου, η χρονιά τους έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.
Μετά από σειρά αγώνων κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς  η συγκεκριμένη ομάδα  με προπονητή τον Παναγιώτη Καγκαράκη, αποτελούμενη από τους αθλητές: Κων/νο Αναγνωστόπουλο, Γιάννη Κώτση, Αλέξανδρο Στρατάκο, Βασίλειο Ράπτη, Ιωάννη Μάντζιο, Νικόλαο Αναγνωστόπουλο, Γιάγκο Κυριτσόπουλο,  Δημήτριο Κυριτσόπουλο, Νικόλαο Σωτηρίου, Λεωνίδα Ευαγγέλου , Δημήτριο Χρονόπουλο, Γεώργιο Κουλούρη, Κλέιντι Ντελιλάι και Νικόλαο Πανταλέων, αναδείχτηκε κυπελλούχος στο Τουρνουά Βορείων Προαστίων, την Κυριακή 22 Μαΐου 2011, που διοργανώθηκε από τις Ακαδημίες του «Ακάδημου Αμαρουσίου».



Επίσης η ομάδα της κατηγορίας «ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ» (γεννηθέντες 1998 – 1999) με προπονητή τον Κων/νο Σιώκο, αποτελούμενη από τους αθλητές: Ηλία Καραμάλη, Κων/νο Καμπάρδη, Σπυρίδωνα Χρυσάνθη, Αντώνη Πορτοκάλη, Θωμά Ζιώγα, Κων/νο Κωνσταντάρα, Σπυρίδωνα Βρεττό, Παύλο Στρατάκο, Χαρίση Οικονόμου, Νικόλαο Μπίλλιο, Στέφανο Ρασσιά, Δημήτριο Σύμπουρα και Στυλιανό Ησαΐα κατέλαβε την 4η θέση στο ίδιο τουρνουά.
Οι κόποι όλης της χρονιάς από τη μεριά των παιδιών, των προπονητών και των Υπευθύνων δικαιώθηκαν και η καλή και σκληρή δουλειά που γινόταν επί σειρά ετών στον Δ.Α.Ο.Π. θα συνεχιστεί και στο νέο Νομικό Πρόσωπο που προέκυψε από τη συνένωση των Δήμων Παπάγου – Χολαργού.

Η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π.
Δρ Ελένη Ευαγγελοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου