Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής σε ανοδική τροχιά



από τον Νίκο Νικολαϊδη
Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Β΄ Εθνικής καλαθοσφαίρισης Ανδρών με 22 βαθμούς βρέθηκε η ΚΑΠ Αγίας Παρασκευής, έπειτα από τη θριαμβευτική της επικράτηση με 75-62 (ημίχρονο 34-35) κατά της ισχυρής Νίκης Βόλου χθες Κυριακή στο κλειστό του Κοντόπευκου, για την 14η αγωνιστική της περιόδου.

Στη βαθμολογία προηγείται ο Αίολος Τρικάλων με 27 βαθμούς (13 νίκες-1 ήττα) και έπεται ο Φιλαθλητικός με 26 βαθμούς. Την τρίτη θέση μοιράζονται πλέον η ΚΑΠ, η Νίκη Βόλου, το Ηράκλειο και ο Διαγόρας Ρόδου.

·         Η σύνθεση της Αγίας Παρασκευής ήταν η ακόλουθη.
·         ΚΑΠ (Κόουτς Χατζηπανηγύρης): Ταταρούνης, Χατζηκωστής 12 (2 τρίποντα), Σοφρωνάς, Σβερκούνος 3, Κουτσός, Τσιάκας 10 (2), Ζερβός 5, Μάτος 16, Γιαννιώδης, Κουρής, Μούγιος 6, Γριμπαβιώτης 23.

Στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών, ο Χολαργός ηττήθηκε δύσκολα στο ντέρμπι κορυφής της 10ηςαγωνιστικής από τον Έσπερο Π. εκτός έδρας (58-56) και έτσι δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή, εκμεταλλευόμενος παράλληλα την ήττα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου (85-81) από τον ομώνυμό του των Ιωαννίνων στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Βαθμολογία: Έσπερος 19 (9-1), Κρόνος 18 (8-2), Χολαργός-Μίλωνας-Ιωνικός Ν.Φ.-Κεραυνός Αιγίου 17 (7-3) κ.λ.π.

Στο ποδόσφαιρο της Α΄ Κατηγορίας Αθηνών (ΕΠΣΑ), ο ΟΦ Χολαργού αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στους Αγίους Ανάργυρους και μετά από 15 αγωνιστικές (ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος) βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης, μαζί με το Χαϊδάρι (26 βαθμοί), χωρίς πολλές βλέψεις ανόδου (αφού την πρωτοπορία κρατούν οι Άρης Πετρούπολης και Πεύκη με 34 πόντους), αλλά και χωρίς κανένα πρόβλημα, σχετικά με την παραμονή του.

·         Στον αντίποδα, αποκαρδιωτική πορεία ακολουθεί για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής στον όγδοο Όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 2 βαθμούς σε 9 αγώνες και οδεύει ολοταχώς για την τοπική διοργάνωση. Χθες Κυριακή, η ομάδα ηττήθηκε με το βαρύτατο 5-0 στα Μελίσσια. Την Αγία Παρασκευή «συνοδεύει» ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το περσινό πρωτάθλημα της Football League

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου