Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Επιτυχίες των ομάδων μας!

Με πολλές σημαντικές νίκες των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ Ανδρών & Γυναικών της ευρύτερης περιοχής Παπάγου-Χολαργού και Αγίας Παρασκευής κύλησε το Σαββατοκύριακο.

Στο ποδόσφαιρο πρώτα, ο Α.Ο. Αγίας Παρασκευής κατάφερε να "στριμώξει" στην έδρα του τη Ρόδο, για το πρωτάθλημα του 8ου ομίλου Δ΄ Εθνικής (11η αγωνιστική), αλλά τελικά έμεινε στη λευκή ισοπαλία (0-0).
Σημειωτέον ότι η ομάδα "κουβαλά" μαζί της ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το περσινό πρωτάθλημα, που αν τους είχε θα μπορούσε να παλαίψει την παραμονή της στην κατηγορία.

Στα τοπικά πρωταθλήματα, ο ΟΦ Χολαργού πέρασε με 2-1 από το Δημοτικό Στάδιο Νέας Ερυθραίας επί Πανερυθραϊκού, για την 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου στην Α΄ Κατηγορία Αθηνών (ΕΠΣΑ). Ο Χολαργός βρίσκεται στην 4η θέση του Β΄ ομίλου, έχοντας συλλέξει 29 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον προχθεσινό του αντίπαλο, αλλά δεν έχει βλέψεις για τον τίτλο, καθώς η πρωτοπόρος Πεύκη έχει αποσπασθεί αισθητά.

Στη Β΄ Κατηγορία, ο πρωτοπόρος του Α΄ ομίλου ΑΣ Παπάγου συνέχισε την ακάθεκτη πορεία του προς την Α΄ΕΠΣΑ, επικρατώντας του Θριάμβου Νέου Κόσμου εκτός έδρας (Γήπεδο Υμηττού), με 1-0. Οι "στρατηγοί" έφτασαν έτσι τους 35 βαθμούς. Αλλά και στην τρίτη Αθηνών, ο Άρης Χολαργού (στον 1ο όμιλο) είναι πέμπτος στην κατάταξη, συντρίβοντας εκτός έδρας τα Πράσινα Πουλιά, με το απίστευτο 8-1!

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

Για τη 15η ημέρα στο πρωτάθλημα της Β'  Εθνικής (φινάλε του 1ου γύρου), η Αγία Παρασκευή πήρε χθες μεγάλη νίκη μέσα στην Αμαλιάδα επί του ΑΣ Κόροιβου με 67-68 (ημίχρονο 30-35, Τσιάκας 17 πόντους) και
εξακολουθεί να πατάει στην τρίτη προνομιούχο θέση ανόδου για την Α2!
Η ομάδα του Χατζηπανηγύρη έχει ήδη κερδίσει 24 βαθμούς, ενώ οι δυο πρώτες θέσεις δείχνουν ήδη "καπαρωμένες" από τον Αίολο Τρικάλων και το Φιλαθλητικό.

Στον Α΄ όμιλο Νότου της Γ΄  Εθνικής, ο ΚΟ Χολαργού επικράτησε εντός έδρας με 71-63 του Κρόνου Ιωαννίνων και είναι τρίτος στο κλείσιμο του γύρου, με 19 βαθμούς σε 11 παιχνίδια.

ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ηττήθηκε δύσκολα εκτός έδρας από τον Σπόρτιγκ με 63-60 (ημίχρονο 27-31) έχοντας σε σπουδαία ημέρα τις Γεωργούση (18 πόντοι), Γιουκάκη (15) και Πετρίδη (14). Το Τμήμα, υπό
την τεχνική καθοδήγηση των Θάνου-Χρυσοβιτσιάνου, βρίσκεται στην 5η θέση, με 17 βαθμούς σε 12 αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου